Inscripcions

Una de les grans novetats d’enguany és l’augment del nombre de colles participants al Torneig, fins a un total de 48. Vuit colles ja tenen reservada la seva plaça donada la seva condició d’organitzadors de les dues anteriors edicions i de l’edició actual, de guanyadors i millor afició dels tres darrers anys i guanyadors del premi VerdPlay l’any passat. Aquestes colles de mèrit són:

  • Colla Vella dels Xiquets de Valls (Guanyadors 2015 i 2017)
  • Castellers de la Sagrada Família (Millor afició 2015 i 2017)
  • Colla Jove Xiquets de Tarragona (Organitzadors 2016)
  • Castellers de Vilafranca (Guanyadors 2016)
  • Castellers de la Vila de Gràcia (Millor afició 2016)
  • Castellers de Cornellà (Organitzadors 2017)
  • Capgrossos de Mataró (VerdPlay 2017)
  • Castellers de Sabadell (Organitzadors 2018)

Cal però que aquestes colles també formalitzin la inscripció de colla i facin el pagament inicial per tal de confirmar la seva participació al Torneig.

D’aquesta manera, queden 40 places lliures que estaran obertes a totes aquelles colles que compleixin la Normativa Bàsica de Participació del Torneig Casteller de Futbol. Aquesta normativa determina que només podran participar aquelles colles que, durant l’any previ al torneig, hagin realitzat un total de 11 o més actuacions castelleres pures (3 colles amb 3 rondes i pilar cadascuna) i siguin colles de ple dret dins de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. Les colles de fora del Principat queden exemptes de complir el primer apartat referent al nombre d’actuacions. Les colles universitàries no poden participar del torneig. Tanmateix, totes les colles que no compleixin la normativa o quedin fora de les places del torneig un cop celebrat el sorteig podran inscriure’s com a colla afició.

El dilluns 11 de desembre s’obrirà la inscripció de colles en aquesta mateixa web des de les 9:00h fins les 21:00h. Per a inscriure la vostra colla, feu clic a aquest enllaç:

El divendres 15 de desembre es procedirà, si s’escau, al sorteig de colles participants i de les colles suplents que es retransmetrà per streaming.

Durant la setmana següent les colles hauran de formalitzar la seva inscripció fent el pagament de la quota de colla (190€) i de 6 jugadors inscrits (6x22€). Tota aquesta informació serà enviada amb més detall als responsables de cada colla.