El Torneig Casteller de Futbol és un esdeveniment anual itinerant entre diferents ciutats del Principat amb l’objectiu d’estrènyer els vincles entre les colles castelleres fora de la temporada regular. El Torneig s’ha celebrat en ciutats com Tarragona, Igualada o Granollers i, després de setze edicions, ja ha esdevingut una activitat molt arrelada sobretot entre el jovent de les colles castelleres.

Enguany, el Torneig de Futbol Casteller es celebrarà el 3 i 4 de febrer a Sabadell. Els Saballuts, la colla de la ciutat, serà l’organitzadora local juntament amb el Comissionat del Torneig Casteller, ens que vetlla per la realització any rere any de l’esmentat torneig.
L’edició del 2018 presentarà diverses novetats, la més rellevant és l’augment del nombre de colles participants fins a un total de 48 colles, 12 més que en les últimes edicions. Aquest fet provocarà que en el XVII Torneig Casteller de Futbol hi participin la meitat de les colles castelleres.

Les inscripcions de les colles seran el dia 11 de desembre, de 9 a 21 hores, a través d’un formulari que trobareu aquell dia en aquesta mateixa web. El 15 de desembre es durà a terme (si s’escau) el sorteig per les 40 places lliures de les que disposa el Torneig del 2018. Les altres 8 places corresponen a les colles de mèrit que ja tenen assegurada la seva participació (Colla Vella dels Xiquets de Valls, Castellers de la Sagrada Família, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Castellers de Vilafranca, Castellers de la Vila de Gràcia, Castellers de Cornellà, Capgrossos de Mataró i Castellers de Sabadell).

Podeu seguir la preparació del XVII Torneig de Futbol Casteller a través dels nostres perfils a les xarxes socials Twitter, Facebook i Instagram.

Castellers de Sabadell
Comissionat del Torneig Casteller

Categories: General

15.304 Comments