L'APPsistència d'El Torneig

Una de les grans novetats de l'edició del Torneig Casteller de Futbol d'aquest any 2018 és l'APPsistència d'El Torneig.

APPsistència és una aplicació per a mòbils que ja utilitzen més de 10 colles castelleres per la confecció digital de les pinyes i gestió de l’assistència dels seus castellers. Actualment té com a eslògan “la tecnologia aplicada al món casteller”, però aquest cop, han volgut anar més enllà i ens han desenvolupat una APP exclusivament pel Torneig.

Mitjançant aquesta aplicació podràs consultar tota la informació referent als partits: localització, qui juga contra qui, horaris, etc. Fins i tot, des de l’organització anirem actualitzant els resultats a mesura que es vagin confirmant i podràs anar seguint l’evolució de la teva colla o de qualsevol altra.

Ja us la podeu descarregar de les botigues. Està disponible per iPhones i Androids i la podreu trobar sota el nom de “Torneig”, “Intercasteller” o “APPsistència”, o fent click als següents botons:

La primera vegada que entreu a l'aplicació us preguntarà de quina colla sou. Un cop escollida, l'APP t'anirà enviant notificacions sobre la colla que hagis seleccionat: un recordatori de partit 15 minuts abans de que comenci i també un cop finalitzat i un missatge amb el resultat final, per si no has pogut seguir-lo en directe.

També per l’organització serà un canal directe de comunicació amb totes les persones que participin o vulguin estar al corrent de tot el que passa durant el cap de setmana del 3 i 4 de febrer.

Així doncs, us animem a que us la descarregueu i veieu ja els primers enfrontaments de les colles: hora, pista i contrincant.