En relació a la Normativa Bàsica del Torneig Casteller de Futbol, els Castellers de Sabadell, com a colla organitzadora d’aquest esdeveniment, volem fer palès que no hem participat ni en la redacció ni en la interpretació d’aquesta normativa. Aquesta normativa ha estat ideada i consensuada pel Comissionat del Torneig Casteller, ens que vetlla perquè cada any una ciutat diferent aculli el torneig i s’encarrega de l’elaboració de les normatives i de l’assegurança dels jugadors.
Tanmateix, volem deixar constància que treballem perquè el XVII Torneig Casteller de Futbol sigui el més multitudinari de tots i que el nombre de colles participants, ja sigui a la competició esportiva com de colles afició, superi de llarg la cinquantena. D’aquesta manera, encoratgem a totes les colles excloses i aquelles que no podran participar de la competició esportiva que vinguin a Sabadell els propers 3 i 4 de febrer per fer una gran trobada del món casteller.

Podeu seguir la preparació del XVII Torneig de Futbol Casteller a través dels nostres perfils a les xarxes socials Twitter, Facebook i Instagram.

Castellers de Sabadell

Categories: General