Pistes, horaris i grups

Les colles participants en el XVII Torneig casteller de futbol quedaran enquadrades de la següent manera.

Estaran distribuïdes en 16 grups de 3 colles que en una primera fase jugaran entre elles. Un cop acabada aquesta primera fase i saben la seva classificació en el grup, començaran els encreuaments de 16ens de final.

Les colles classificades en 3a posició de cada grup, jugaran la part del quadre per acabar distribuïdes en la classificació final entre les posicions 33 i 48.

En els partits eliminatoris, en cas d'empat es realitzarà una tanda de penals amb 3 llançaments per equips, en cas de perdurar l'empat es seguirà llançant fins que hi hagi un guanyador.

Tots els partits del dissabte es juguen en 2 parts de 20’ cadascuna. Mentres que els partits del diumenge són de 2 parts de 15’ excepte de la final que són 2 parts de 20’. Entre part i part no hi ha temps de descans, només canvi de camp. El temps de joc és corregut i els equips NO disposen de temps morts.

Entre partits el temps que hi ha són 5’, per tant es recomana escalfar prèviament abans d’entrar al camp. La organització no disposa de pilotes per escalfar.

En cas de coincidència de color en la equipació, l’equip visitant ha de jugar amb una segona equipació, o en el seu defecte amb pitralls que seran proporcionats per l'organització del torneig.

Taula d'encreuaments

En cas de pluja

En cas de pluja, s'utilitzarà el quadrant que publiquem a continuació. Es canvia la pista 4 (Escola Amadeu Vives) per una pista indoor que es troba a les instal·lacions de LeFive Sabadell (Carrer de Francesc Duran i Reynals, 1, 08192 Sant Quirze del Vallès, Barcelona).

Els partits quedaran reduïts a una única part de 20’.

En cas de que comenci a ploure a mig torneig, aquest quedarà suspès fins que la Coordinació esportiva trobi la manera d'encabir tots els partits en el quadrant de pluja, tot i que el que publiquem a continuació serà una bona referència, però en cap cas, mai l'oficial.

Taula d'encreuaments en cas de pluja