Reglament

En aquest torneig ens regirem per les normes marcades pel Consell Esportiu de Sabadell, establertes per la Federació Catalana de Futbol Sala.  Aquesta normativa la podeu trobar en el següent link:

http://www.consellsabadell.cat/ficheros/1076.REGLES_DE_JOC_FUTBOL_SALA_17-18.pdf

Enguany, seguint amb la proposta del VerdPlay iniciada l’any passat a Cornellà, el torneig incorporarà la disciplina del Joc Net desenvolupada pel Consell d’Esports de Sabadell. Aquesta iniciativa demostra com l’esport no és incompatible amb les bones maneres i premia aquells equips i aficions que tinguin un millor comportament dins i fora del camp.

La informació referent al Joc Net la trobareu en el següent link:

http://www.consellsabadell.cat/ficheros/692.TripticJocNet2017.pdf

Degut a les característiques del Torneig casteller de futbol, en la normativa hi haurà unes esmenes d’obligat compliment.

  • Cada colla participant podrà inscriure fins un màxim de 18 jugadors.
  • Tots els equips han de ser mixtos. Han de tenir ambdós sexes, homes i dones, representats al camp.
  • Els partits duraran 20’ per part amb 1’ per canvi de camp a la mitja part en els partits de dissabte (fase de grups, setzens i vuitens de final i les eliminatòries corresponents del quadre de consolació). 15’ per part amb 1’ per canvi de camp en els partits del diumenge (quarts, semis i partits corresponents del quadre de consolació). El partit pel 3r i 4t lloc durarà 15' per part i la final durarà 20’ per part ambdós partits amb 1’ per a canvis de camp. En tots els partits es jugarà a temps corregut a excepció del 3r-4t lloc i la final, que es jugarà a temps parat. Les pèrdues deliberades de temps seran sancionades. No es contempla la possibilitat de demanar temps morts. Només el tutor de joc té la potestat de parar el partit.
  • Ha de predominar el bon rotllo en tot moment i es valorarà l’esportivitat per sobre de tot. Els tutors de joc aplicaran el programa Joc Net, amb el qual puntuaran als equips. Aquesta classificació s’utilitzarà en cas que sigui necessari.
  • Expressar violència, tant sigui física com verbalment, suposa una falta greu i pot comportar la pèrdua de 3 punts o l’expulsió del Torneig no només del jugador o jugadora sinó de l’equip a qui representa.
  • Les lesions que es puguin produir són responsabilitat de cadascú i la colla organitzadora no tindrà cap més deure sobre aquestes tret del trasllat de l’accidentat a un punt sanitari de socors. L’assegurança feta expressament per l’esdeveniment actuarà garant i pagador d’aquestes lesions.
  • En cas d’empat a punts en la fase de grups es desfarà l’empat utilitzant els següents criteris: classificació Joc Net, resultat entre els dos equips, diferència de gols a favor i gols en contra, nº gols a favor, nº gols en contra i llençar una moneda a cara o creu.